some image

Cursuri

IC Consulting se bucura de o bogata experienta in formarea profesionala a adultilor, adaptandu-se in permanenta cerintelor pietei fortei de munca. Cursurile sunt avizate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si de Ministerul Educatiei Nationale.
In anul 2006 societatea a introdus in nomenclatorul de calificari ocupatia de Inspector Resurse Umane, fiind firma care a deschis oportunitatea unei calificari in aceasta profesie.
Somerii indemnizati, prin prezentarea carnetului de somer vizat la zi, beneficiaza de o reducere de 10%.

Oferim suporturi de curs, practica gratuita, inscrierea la curs gratuita, profesori cu experienta, plata in rate, discounturi. Acte necesare la inscriere: copie C.I., copie certificat de nastere, copie certificat de casatorie, copie ultimul act de studiu.

Cursurile se finalizeaza cu certificate de calificare sau absolvire de tip MMJS si MEN insotite de un supliment descriptiv care contine competentele obtinute conform standardelor ocupationale recunoscute la nivel national si international.

Programul cursurilor

program-cursuri

DORITI ALTE CURSURI?

IC Consulting Cluj Napoca isi largeste portofoliul de formare profesionala furnizand pachete educationale noi, atat sub forma cursurilor de perfectionare cat si a sesiunilor de training si teambuilding.

CONTACTATI-NE!