some image

MEDIEREA MUNCII, RECRUTARE SI SELECTIE

Recrutare si Selectie

IC Consulting este acreditata in Cluj – Napoca incepand cu anul 2003 pentru a presta servicii de mediere pe piata interna.
Planificarea resurselor umane este procesul de gasire a numarului si a tipului adecvat de angajati pentru a ocupa posturile din organizatie ce li se potrivesc la momentul potrivit.

Necesitatea planificarii resurselor umane apare evidenta datorita duratei de timp care exista de obicei intre recunoasterea nevoii de a “umple” un post si gasirea persoanei calificate pentru acel post.

IC Consulting recruteaza si selecteaza personalul dorit compatibil cu postul oferit urmând un proces complex si eficient de recrutare.

Noi ajutam oamenii sa gaseasca locuri de munca si ajutam organizatiile sa descopere candidatti pentru posturile lor libere.

Inscrieti-va gratuit in baza noastra de date, prin completarea CV-ului.

Personalul nostru va va tine la curent cu ofertele de locuri de munca.

1. Medierea muncii

Societatea detine o baza de date cu persoane aflate in cautarea unui loc de munca pentru urmatoarele profesii si specializari:

 • comunicare;
 • utilizare calculator;
 • bucatar
 • inspector/referent resurse umane

Agentii economici interesati pot solicita atat electronic cat si la sediul societatii informatii.

2. Recrutarea

Procesul de recrutare va fi axat pe atragerea de candidati din care vor fi ulterior selectati potentialii angajati.

Procesul de recrutare este structurat pe mai multe directii de actiune:

 • Investigare a bazei de date proprii;
 • Publicitate pentru posturile vacante:
  • ziare – Piata de la A la Z;
  • Internet – site-uri cu locuri de munca – bestjobs.ro, ejobs.ro;
 • Obtinere de recomandari de persoane compatibile cu cerintele postului vacant.

In urma primirii candidaturilor are loc o preselectie a CV-urilor, tinand cont de cerintele posturilor vacante. Candidatii selectati astfel sunt contactati telefonic pentru a participa la un prim interviu prin care se evalueaza sumar compatibilitatea persoana – post. Candidatii triati in urma acestei intervievarii vor fi programati pentru o evaluare psihologica.

3. Selectia prin probe situationale

In functie de pozitia deschisa selectam o baterie de teste sau probe care sunt relevante pentru descoperirea candidatului potrivit.

4. Interviul de selectie

Pentru fiecare post vacant se prezinta in interviul final un numar de 2 – 3 candidati corespunzatori. Dosarul de candidatura contine CV-ul candidatului, numere de telefon pentru culegere de referinte de la locurile de munca anterioare, motivele pentru care a parasit joburile respective, rezultatele testelor aplicate candidatului si fise de observatii ale interviurilor sustinute de acesta.

Interviul final va fi organizat la sediul clientului si presupune participarea unui reprezentant al firmei angajatoare.

Un raspuns final privind candidatii vazuti in acest interviu va fi transmis de catre angajator, in maxim 10 zile de la data interviului.

In cazul deciziei de angajare a unuia dintre finalisti, angajatorul va contacta direct candidatul in maxim 7 zile de la intervievare.

Costuri si timp

Tariful varieaza in functie de pozitie, numarul pozitiilor, gradul de dificultate al recrutarii (se gasesc greu, sunt pozitii de management etc.)

Include si cheltuielile de publicitate ale posturilor vacante. Acest fapt presupune ca se ocupa de conceperea machetei anuntului publicitar si achita contravaloarea acestuia, mentinand relatia cu firmele de publicitate alese (redactia saptamanalului Piata de la A la Z, firme de recrutare de pe Internet etc). Machetele de anunt vor fi in prealabil discutate cu angajatorul si aprobate de catre acesta.

Modalitatea de plata

Plata se va face in momentul inceperii procesului de selectie, o data cu semnarea contractului.

Date personale

Data nasterii

Experienta profesionala

Educatie si formare

Aptitudini si competente personale

Limbi straine cunoscute

Aptitudini si competente sociale

Aptitudini si competente organizatorice

Aptitudini si competente tehnice

Alte aptitudini si competente

Informatii suplimentare

captcha