Curs instruire Măsura 10 - Agromediu și Climă

tractor cu remorca
30
iul.

iC Consulting vine în sprijinul fermierilor şi producătorilor agricoli care solicită subvenții de la APIA cu:

CURS DE INSTRUIRE:

       Implementarea Angajamentelor – Măsura 10

– Agromediu și Climă PNDR 2014-2020

Cursul se adresează tuturor persoanelor care doresc să acceseze subvenții APIA – plăți compensatorii acordate prin MĂSURA 10 – AGROMEDIU ȘI CLIMĂ PNDR 2014-2020, în vederea demonstrării deținerii competențelor necesare implementării angajamentelor.

Beneficiarii PLĂȚILOR COMPENSATORII oferite de Agenția de Plăți trebuie să respecte condițiile de eligibilitate și cerințele specifice prevăzute în cadrul fișelor tehnice ale celor două măsuri din cadrul PNDR 2014 – 2020. Una dintre cerințele specifice ale angajamentelor este ca beneficiarii să facă dovada că deţin competenţele necesare implementării acestora.

În acest sens, beneficiarii Măsurii 10 trebuie să demonstreze că deţin cunoștințele și informațiile relevante sau beneficiază de expertiza tehnică necesară pentru implementarea angajamentelor (privind aspectele legate de identificarea parcelelor agricole, completarea şi depunerea angajamentelor şi cererilor de plată, măsurile de management aplicabile la nivelul fermei necesare pentru conformarea la cerinţele de bază şi la cerinţele specifice ale angajamentelor etc).

Competențe dobândite la finalizarea cursului:

Durată: 3 days

Curriculumul este gol

Tematica cursului

Tematicile prezentate în cadrul cursului sunt urmatoarele:
  1. Identificarea parcelelor agricole
  2. Măsurile de mediu şi climă ale programului naţional de dezvoltare rurală (PNDR) 2014-2020
  3. Măsurile de management aplicabile la nivelul fermei pentru conformarea la cerinţele de bază şi la cerinţele specifice ale angajamentelor

Durată

curs instensiv, de 3 zile

Condiții de înscriere

Pentru inscriere, trebuie doar să completați:
  • cerere de înscriere
  • prezentat buletinul sau cartea de identitate, (I./C.I): original și copie xerox
  • Studii anterioare minimum necesare: invatamant gimnazial

Costuri

150 Lei La absolvirea cursului se eliberează Atestatul de participare însoțit de suplimentul descriptiv conform cerințelor APIA.

Înscriere

Pentru înscriere, contactați-ne cu încredere: Responsabil programe de formare profesională: Ema GRAUR Telefon: 0729.958.305 e-mail: iccons@gmail.com Adresa: Str. Călărașilor 1D, Cluj-Napoca, jud. Cluj  

Locurile sunt Limitate!

Traineri

Consilier juridic și Responsabil Protecția Datelor cu Caracter Personal

Camelia Lung este mediator, consilier juridic de două decenii și managerul general al iC Consulting Cluj-Napoca. A absolvit Facultatea de Drept a Universității ”Dimitrie Cantemir” în anul 1998 și a urmat cursuri de master în specializarea ”Drept penal” și ”Management și Afaceri”. Profesionalismul a dus-o în structura aparatului guvernamental, unde a ocupat, pe rând, funcțiile de șef de cabinet în MMFPSPV, consilier al ministrului de Interne, consilier în Cancelaria Primului-ministru. Experiența sa dobândită în sectorul de stat, dar și în cel privat, vine în sprijinul agenților economici care doresc consultanță de specialitate în domeniul Resurselor Umane, legislația muncii, protecția datelor cu caracter personal, respectiv în obținerea Formularului portabil A1.

150 lei