Seminar REVISAL

MANAGER-RESURSE-UMANE-400
04
iun.

Revisal sau Registrul general de Evidenţă Informatizată a Salariaţilor este o aplicaţie ce trebuie completată de către toţi angajatorii care au obligaţia de a transmite datele conform unor termene specifice, asa cum prevede HG 500/2011. 

Fiecare angajator are obligaţia de a transmite către Inspectoratul teritorial de muncă un registru de evidenţă a salariaţilor conform unor termene specifice, asa cum prevede HG 500/2011. Necompletarea corectă şi netransmiterea datelor generează amenzi usturatoare, care pot ajunge până la 8.000 lei, de aceea departamentele resurse umane, acordă o deosebită importanţă specializarii unei persoane care să cunoască aspectele privitoare la folosirea acestei aplicaţii. 

Seminarul organizat de IC CONSULTING îşi propune să familiarizeze participanţii cu NOILE ELEMENTE pe care noua versiune a aplicaţiei REVISAL le aduce faţă de versiunea anterioară. Cursul este 100% practic, metodologia aplicată este cea de Learning by doing, se vor face simulări de situaţii şi aplicaţii care au rolul de a ajuta participanţii să înţeleagă mai bine noţiunile din cadrul seminarului.

Competențe dobândite la finalizarea cursului:

Durată: 2 days

Curriculumul este gol

Tematica seminarului

Ce vei afla participând la acest seminar?

Cele mai importante MODIFICĂRI aduse de versiunea actualizată a aplicaţiei REVISAL:

  • Posibilităţi de transmitere detaşare transnaţională UE şi non UE conform Legii 16/2017
  • Clauza de telemuncă conform Legii 81/2018
  • Nomenclatorul privind avizele de muncă înlocuieşte nomenclatorul de tipuri autorizaţii de muncă
  • Inregistrarea salariaţilor apatrizi 
  • Eliminarea restricţionarii modificării clauzelor contractelor detaşate
  • Înregistarea unui al doilea contract cu normă întreagă pentru un salariat care are deja un contract cu normă întreagă suspendat
  • Noi temeiuri de suspendare a CIM

Cum se instalează nouă versiune a aplicaţiei REVISAL

Cele mai bune răspunsuri la situaţii ce pot apărea în utilizarea noii versiuni a aplicaţiei REVISAL

Durată

Înscrieri

Prin email, la adresa iccons@gmail.com. Prin telefon, la numerele 0745 019 696, 0729 958 305

Costuri

300 lei /participant +TVA

About the Instructor

User Avatar Camelia Lung

Camelia Lung este mediator, consilier juridic de două decenii și managerul general al iC Consulting Cluj-Napoca. A absolvit Facultatea de Drept a Universității ”Dimitrie Cantemir” în anul 1998 și a urmat cursuri de master în specializarea ”Drept penal” și ”Management și Afaceri”. Profesionalismul a dus-o în structura aparatului guvernamental, unde a ocupat, pe rând, funcțiile de șef de cabinet în MMFPSPV, consilier al ministrului de Interne, consilier în Cancelaria Primului-ministru. Experiența sa dobândită în sectorul de stat, dar și în cel privat, vine în sprijinul agenților economici care doresc consultanță de specialitate în domeniul Resurselor Umane, legislația muncii, protecția datelor cu caracter personal, respectiv în obținerea Formularului portabil A1.
357 lei