Seminar REVISAL

Seminar REVISAL

Revisal sau Registrul general de Evidenţă Informatizată a Salariaţilor este o aplicaţie ce trebuie completată de către toţi angajatorii care au obligaţia de a transmite datele conform unor termene specifice, asa cum prevede HG 500/2011. 

Fiecare angajator are obligaţia de a transmite către Inspectoratul teritorial de muncă un registru de evidenţă a salariaţilor conform unor termene specifice, asa cum prevede HG 500/2011. Necompletarea corectă şi netransmiterea datelor generează amenzi usturatoare, care pot ajunge până la 8.000 lei, de aceea departamentele resurse umane, acordă o deosebită importanţă specializarii unei persoane care să cunoască aspectele privitoare la folosirea acestei aplicaţii. 

Seminarul organizat de IC CONSULTING îşi propune să familiarizeze participanţii cu NOILE ELEMENTE pe care noua versiune a aplicaţiei REVISAL le aduce faţă de versiunea anterioară. Cursul este 100% practic, metodologia aplicată este cea de Learning by doing, se vor face simulări de situaţii şi aplicaţii care au rolul de a ajuta participanţii să înţeleagă mai bine noţiunile din cadrul seminarului.

Contact

0729958305

Contact Curs

Detalii curs

357 LEI
Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Bistrița

Fișă de înscriere

Vă rugăm introduceți numele și prenumele complete ca și în actul de identitate.
Alegeți Orașul în care doriți participarea
Ce așteptări aveți prin participarea la acest curs / training / seminar / workshop? (vă rugăm specificați în cateva cuvinte)
Diplomele sunt emise de Ministerul Protecției Sociale și Ministerul Educației și sunt recunoscute la nivel național și internațional

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că iți oferim cea mai bună experiență de utilizarea a portalului și pentru a facilita navigarea.