Seminar gratuit: Dezvoltă-ți afacerea din Ospitalitate

Seminar gratuit: Dezvoltă-ți afacerea din Ospitalitate

Te pregătești să deschizi sau deții o afacere în domeniul Ospitalității?

Lucrezi într-un hotel, într-o pensiune sau într-un restaurant?

În 19 septembrie 2019, ora 17.00, te invităm la Seminarul gratuit pe care îl organizăm în Cluj-Napoca.

Pentru că locurile sunt limitate, este necesară înscrierea:

Click aici pentru înscriere

Domeniul hotelier este unul în ascensiune în România, plin de provocări, atât pentru proprietari, precum și pentru echipele care trebuie să se adapteze și să evolueze direct proporțional sau chiar mai mult decât așteptările clienților.

Astfel, te așteptăm la Seminarul gratuit pentru Ospitalitate dacă:

  1. Te pregătești să lansezi pe piață un hotel, o pensiune sau un restaurant? La seminar vei afla cel puțin o strategie eficientă pentru o lansare de succes pe piață.
  2. Te confunți cu probleme în recrutarea și retenția de personal? Știi că lucrătorii non-UE pot reprezenta o alternativă pentru deficitul actual de pe piața muncii?
  3. Te interesează să afli care sunt cele mai bune strategii de management cu rezultate dovedite în domeniul Ospitalității?
  4. Vrei să afli cum poți contribui decisiv la maximizarea rezultatelor afacerii în care activezi sau pe care o deții, folosind marketingul & vânzările într-un mod eficient.
  5. Vrei să știi de ce este important să inovezi constant în afacerea ta?
  6. Te interesează în mod deosebit rezultatele financiare? Vrei să știi cum poți vinde mai mult și mai scump decât concurența ta?
  7. Ești preocupat să-ți securizezi afacerea, aplicând corect GDPR-ul în afacerea ta?
  8. Vrei să înveți din exemple practice?

La finalul seminarului vom putea discuta și despre cum putem colabora pentru a crește afacerea ta.

Cine sunt trainerii cu care vei interacționa direct la acest seminar?

Camelia Lung este mediator, consilier juridic de două decenii și managerul general al iC Consulting Cluj-Napoca. A absolvit Facultatea de Drept a Universității ”Dimitrie Cantemir” în anul 1998 și a urmat cursuri de master în specializarea ”Drept penal” și ”Management și Afaceri”. Profesionalismul a dus-o în structura aparatului guvernamental, unde a ocupat, pe rând, funcțiile de șef de cabinet în MMFPSPV, consilier al ministrului de Interne, consilier în Cancelaria Primului-ministru. Experiența sa dobândită în sectorul de stat, dar și în cel privat, vine în sprijinul agenților economici care doresc consultanță de specialitate în domeniul Resurselor Umane, legislația muncii, protecția datelor cu caracter personal, respectiv în obținerea Formularului portabil A1.

Cosmin Sindean este consultant, trainer și antreprenor, fiind implicat în dezvoltarea unor proiecte de anvergură în piața HORECA. Este absolvent al Facultății de Business, specializarea Managementul Afacerilor în Industria Hotelieră și are o experiență profesională de peste 17 ani în industria ospitalității, coordonând de pe poziții de management dezvoltarea și operarea unor proiecte de referință din Cluj-Napoca, precum Hotel CITY Plaza*****, BRICKS Restaurant, Chios Restaurant & Events. Sub conducerea sa, în 2015 și 2016 Hotelul CITY Plaza a câștigat 2 premii naționale la categoria “Hotel 5 stele, neafiliat unui brand internațional”, în cadrul “Romanian Top Hotel Awards – Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România”. A fost nominalizat în 2016 la titlul de “Directorul General al Anului” în cadrul aceluiași forum al ospitalității și a îndeplinit rolul de Vice-Președinte al Asociației Hotelierilor Clujeni în perioada 2014-2016. În calitate de consultant, oferă expertiză pentru multiple proiecte HoReCa din Cluj-Napoca și din țară, fiind implicat în diferite stadii de dezvoltare ale acestora, de la greenfield la conversii și rebranding.

Dafina Suciu este trainer și specialist în vânzări & marketing hotelier. A participat la dezvoltarea unor proiecte de referință pentru piața HoReCa din Cluj. Are o experiență de peste 7 ani în industria ospitalității, activând ca marketing manager în cadrul Hotelului CITY Plaza și al Restaurantului BRICKS. Ulterior, a făcut parte din echipa de rebranding al Hotelului CITY Plaza către brandul internațional DoubleTree by Hilton, coordonând în mod direct activitățile de marketing. Mai apoi, s-a alăturat echipei Hotelului Platinia ca director de marketing, participând în mod direct la lansarea pe piață a primului hotel de lux din Cluj-Napoca. În 2018, a fost nominalizată la categoria “Directorul de Marketing al Anului”, în cadrul Romanian Top Hotel Awards – Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România. Ulterior, s-a alăturat echipei ClujHub, cel mai mare coworking space din sud-estul Europei, pentru a contura strategia de dezvoltare a centrului de evenimente.

Ciprian Păun este avocat definitiv din anul 2006, membru al Baroului Cluj. Este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind titularul cursurilor de Drept Fiscal şi Dreptul afacerilor. Începând cu anul 2011, este fondator al programului de masterat Drept Fiscal la Facultatea de Drept a Universității București, iar din 2012 a predat cursurile de Impozitarea persoanei fizice și Drept fiscal european în cadrul Masteratului de Drept Fiscal al Facultății de Drept a Universității București. Ciprian Păun a fost asistent-cercetător la Institutul de Drept fiscal Austriac și Internațional de sub egida Universității Economice din Viena (Austria) în perioada martie 2007 – februarie 2008 unde a fost beneficiarul unei burse OMV RESEARCH FELLOW. Din anul 2009 este profesor asociat la Plymouth State University (SUA) unde predă cursul de Legal Environment of International Business (MBA – International Business – Online Course). Din 2013 este profesor asociat la Ecole de Management de Normandie (Caen-Le Havre) unde predă cursul de EU BUSINESS LAW.

Contact

Detalii training

Fișă de înscriere

Vă rugăm introduceți numele și prenumele complete ca și în actul de identitate.
Alegeți Orașul în care doriți participarea
Ce așteptări aveți prin participarea la acest curs / training / seminar / workshop? (vă rugăm specificați în cateva cuvinte)

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că iți oferim cea mai bună experiență de utilizarea a portalului și pentru a facilita navigarea.