Training Achiziții Publice

Training Achiziții Publice

Îți oferim solutia ideală pentru a deveni expert în achiziții publice

Urmare a noilor modificări legislative în ce privește achizițiile publice, întreg personalul implicat în acest domeniu este pus în fața unor noi provocări. Astfel, autoritățile contractante au la dispoziție o bază legală care le va permite o selectare mai bună a ofertelor, în timp ce operatorii economici vor putea participa mai ușor la procedurile de achiziție publică și își vor putea prezenta maicu succes ofertele depuse.

În aceste condiții, a apărut ca imperioasă o nouă abordare, mai flexibilă, a întregului personal implicat în acest domeniu, concentrată pe calitatea derulării procedurii de achiziție, de la întocmirea documentației de atribuire, pînă la executatea propriu-zisă a contractului de achiziții. Prin urmare, a devenit absolut necesară instruirea specifică pentru toți cei implicati în domeniul achizițiilor.

Cursanții vor avea posibilitatea de a stăpâni la nivel de expert tainele SEAP și vor putea studia ultimele modificări ale actelor normative elaborate de ANAP,  cu interpretările date în solutionarea contestațiilor de către completele de soluționare a contestațiilor CNSC. 

Contact

0745019696

Camelia Lung

Detalii training

700 LEI
Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Bistrița

Fișă de înscriere

Vă rugăm introduceți numele și prenumele complete ca și în actul de identitate.
Alegeți Orașul în care doriți participarea
Ce așteptări aveți prin participarea la acest curs / training / seminar / workshop? (vă rugăm specificați în cateva cuvinte)

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că iți oferim cea mai bună experiență de utilizarea a portalului și pentru a facilita navigarea.