Cariere

Viziunea noastră are la baza respectul reciproc și ascultarea nevoilor părților implicate în procesul de recrutare.

Știi ce cauți. Știi ce ai nevoie. Dar încă nu ai găsit jobul care ți se potrivește?

iC Consulting este locul unde poți să-ți cunoști angajatorul, unde poți prospecta piața muncii, poți să cauți și să găsești ceea ce ți se potrivește.

La iC Consulting nu vei găsi doar oportunități de angajare, ci și consultanța de care ai nevoie pentru a găsi jobul ideal pentru tine. Vom coopera cu tine în pregătirea interviului cu angajatorul și vom păstra o comunicare transparentă pe toată durata procesului de recrutare.

Mai mult, consultanții noștri în resurse umane îți vor face evaluarea de care ai nevoie, vor identifica punctele tale forte – și vom descoperii împreună direcțiile prin care le poți promova, dar și pe cele mai puțin bune – și vom găsi împreună soluții pentru îmbunătățirea acestora.

Ce oferim?
Trimite-ne CV-ul tău, fii deschis(ă) și pregătit(ă) în fața schimbării:

Contacteaza-ne la:

Camelia Lung

Manager General iC Consulting SRL
0745 019 696

Recrutare și Selecție

Dorești sa externalizezi serviciile de recrutare, în totalitate sau parțial?

Îți stăm la dispoziție cu o echipă de consultanți cu experiență vastă (peste 18 ani) în evaluarea abilităților candidaților de pe piața muncii, head-hunting, networking, management resurse umane.

Cariere

Ești în căutarea unui loc de muncă adaptat pregătirii profesionale, nevoilor și planurilor tale de viitor?

Suntem exact ceea ce cauți. Îți facem căutarea mai ușoară. Recrutăm pentru companii din țară sau străinătate, pentru posturi permanente sau temporare.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că iți oferim cea mai bună experiență de utilizarea a portalului și pentru a facilita navigarea.