Formularul A1

Trimiteți lucrători în Uniunea Europeană?
Doriți să lucrați chiar dumneavoastră în afara țării?

Aveți nevoie de FORMULARUL A1!

Trimiteți lucrători în Uniunea Europeană? Doriți să lucrați chiar dumneavoastră în afara țării? Formularul A1 este un document folosit în Uniunea Europeană care atestă afilierea unui lucrător detașat într-un alt stat membru UE la sistemul de asigurări sociale din țara de origine. De ce să apelați cu încredere la iC Consulting pentru a obține Formularul A1?
iC Consulting are o bogată experiență de peste 10 ani în domeniul obținerii Formularului portabil A1, cu peste 10000 de formulare obținute pentru clienții nostri.
EXPERIENȚĂ

iC Consulting are o bogată experiență de peste 20 de ani în domeniul obținerii Formularului A1, cu peste 10 000 de formulare obținute pentru clienții nostri.

ASISTENTĂ LA LOCAȚIE

Pentru o cât mai bună servire a clienților noștri, îți punem la dispoziție asistență în obținerea Formularului A1 atât la biroul nostru cât și la sediul firmei, indiferent de locație.

FLEXIBILITATE

Adaptabilitatea la schimbări și flexibilitatea sunt valori esențiale în asistarea cu succes a clienților noștri.

PROMPTITUDINE

Pentru ca satisfacția clienților noștri să fie deplină, fiecare dosar de Formular A1 este tratat cu profesionalism și maximă prioritate, indiferent de volumul Formularelor A1 solicitate.

Serviciile pe care ți le punem la dispoziție pentru obținerea cât mai rapidă a Formularelor A1

Având în vedere experienţa noastră de peste 10 ani în obţinerea formularelor portabile A1, vă stăm la dispoziţie şi cu următoarele servicii complementare incluse în preţul inițial de obţinere a formularului portabil A1:

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că iți oferim cea mai bună experiență de utilizarea a portalului și pentru a facilita navigarea.