DPO

Despre DPO

Obligația de numire a unui Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal (Data Protection Officer – DPO) apare atunci când:

Desemnarea unui DPO demonstrează clienților și partenerilor de afaceri că sunteți serioși în ceea ce privește protecția datelor personale, ceea ce sporește valoarea serviciilor pe care le furnizați. În cazul în care UE va modifica cerințele, astfel încât afacerea dumneavoastră să aibă nevoie de un DPO în viitor, veți fi pregătiți.

Responsabilul cu Protecția Datelor cu Caracter Personal trebuie să fie o persoană numită pe baza calităților sale profesionale, în special a cunoștințelor privind legislația și practicile privind protecția datelor, să poată funcționa independent și să nu se afle în conflict de interese.

Abonament DPO

ABONAMENTUL LUNAR în calitate de DPO include :

Pe parcursul contractului de colaborare, echipa de evaluare va monitoriza în permanență:

Echipa noastră de profesioniști este motivată să răspundă într-o manieră flexibilă solicitărilor clienților noștri în ceea ce privește organizarea activității, ținând cont de o utilizare legală a datelor cu caracter personal.

Contactează acum echipa noastră de profesioniști:

Camelia Lung

Consilier juridic
0745 019 696

Diana Feldrihan

Avocat
0740 662 673

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că iți oferim cea mai bună experiență de utilizarea a portalului și pentru a facilita navigarea.