Recrutare și selecție

iC Consulting îți oferă soluții profesionale de recrutare de personal din diverse sectoare de activitate de pe teritoriul României, dar și din spațiul Uniunii Europene.

Serviciile noastre de recrutare sunt personalizate cu atenție pentru a se potrivi perfect culturii și cerințelelor companiei tale.

Ai nevoie de angajați part-time sau cu normă întreagă? Dispunem de instrumentele necesare care ne permit servicii de recrutare profesioniste pentru a găsi angajatul ideal pentru afacerea ta.

Pașii ce ne asigură reușita:
De ce iC Consulting?
Pentru că avem experiență în următoarele tipuri de proiecte:
Lasă grijile recrutării în seama noastră

Echipa noastră este formată din profesioniști (specialiști resurse umane, recruiteri, juriști, psihologi, DPO) cu o bogată experiență în identificarea omului potrivit la locul potrivit.

Camelia Lung

Manager General iC Consulting SRL
0745 019 696

Recrutare și Selecție

Dorești sa externalizezi serviciile de recrutare, în totalitate sau parțial?

Îți stăm la dispoziție cu o echipă de consultanți cu experiență vastă (peste 18 ani) în evaluarea abilităților candidaților de pe piața muncii, head-hunting, networking, management resurse umane.

Cariere

Ești în căutarea unui loc de muncă adaptat pregătirii profesionale, nevoilor și planurilor tale de viitor?

Suntem exact ceea ce cauți. Îți facem căutarea mai ușoară. Recrutăm pentru companii din țară sau străinătate, pentru posturi permanente sau temporare.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că iți oferim cea mai bună experiență de utilizarea a portalului și pentru a facilita navigarea.