În 2001 am pus bazele companiei iC Consulting, având în vedere lacunele care existau în piața muncii în ceea ce privește legislația muncii și întocmirea documentației necesare pentru obținerea Formularului portabil A1.

Și pentru că sunt o persoană de acțiune, prefer să iau atitudine și să mă implic pentru a veni cu soluții într-o piață a muncii tot mai dinamică și mai mobilă cu fiecare an care trece. Experiența pe care o am ca jurist, precum și cea pe care am acumulat-o lucrând în aparatul guvernamental, unde am ocupat, pe rând, funcțiile de șef de cabinet în Ministerul Muncii și Justiției Sociale, consilier al ministrului de Interne, consilier în Cancelaria Primului-Ministru,consilier în cadrul Autorității Electorale Permanente, reprezintă pentru mine un factor cheie în a putea vedea imaginea de ansamblu a companiilor cu care colaborez tocmai pentru a le putea propune cele mai bune soluții de dezvoltare.

Mai cred faptul că oamenii pot face lucruri mărețe doar colaborând. Astfel, mă bucur să lucrez alături de o echipă profesionistă și unită care înseamnă promptitudine în a răspunde solicitărilor partenerilor și colaboratorilor noștri.

Da, să fii deschizător de drumuri poate reprezenta o provocare, dar în același timp aduce satisfacții majore. Astfel, pe lângă serviciile de consultanță în legislația muncii și resurse umane, de-a lungul anilor am dezvoltat o serie de traininguri și cursuri de formare profesională acreditate cu totul noi, în ton cu dinamica și dezvoltarea pieței – de la cursuri de agricultură pînă la cursuri de expert legislația muncii.

IC Consulting Cluj continuă să fie deschizător de drumuri la nivel regional, dar și național, în ceea ce privește calitatea cursurilor, dar și competențele oferite cursanților săi. Astfel, începând cu data de 21 august 2018, IC Consulting Cluj este prima firmă din Transilvania autorizată  de Ministerul Muncii și Justiției Sociale să emită Diplomă pentru absolvirea cursurilor  de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal.

Am învățat că în afaceri este esențială încrederea în partenerii de drum și respectul pentru fiecare om de lîngă noi!

Evenimente și Parteneriate

Inspire Movement Conference
November 10, 2023
Hotel Radisson Blu, Cluj-Napoca
TGEF – Transylvania Green Energy Forum
May 23, 2023
Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că iți oferim cea mai bună experiență de utilizarea a portalului și pentru a facilita navigarea.