Inspire Movement Conference

Inspire Movement Conference

November 10, 2023

Seria de evenimente Inspire Movement invită oamenii să se reconecteze la sine, să își găsească Echilibrul, să își răspundă la întrebări din sfera medicală de interes.

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan (medic neurolog și psihiatru), Dr. Mihaela Liliana Stroe (analist comportamental), Dr. Cristian Andrei (psihoterapeut), Dr. Mirela Codilă (psiholog) sunt câțiva dintre speakerii prezenți la eveniment care vor prezenta aspecte diferite pe care Libertatea le poate lua în viața fiecărei persoane și cum aceasta sau percepția ei ne poate schimba radical stilul de viață.

Fie că vorbim despre libertatea individuală și integrarea acesteia în mediul familial sau social, despre libertatea în cuplu, libertatea de exprimare prin percepția stimei de sine în ceea ce privește corpul fizic, a statutului social, a educației, a locului de muncă, a vârstei, libertatea mentală exprimată într-o societate bazată pe competitivitate, libertatea sexuală conturată într-o perioadă în care discutăm încă de multe subiecte ca fiind tabu, fiecare dintre noi experimentăm practic limitări ale exprimării cel puțin a unei forme a libertății.

Detalii eveniment

November 10, 2023
Hotel Radisson Blu, Cluj-Napoca

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că iți oferim cea mai bună experiență de utilizarea a portalului și pentru a facilita navigarea.